Whisky van België in de pers. 

Act de presence in Wallonie tijdens Liège Matin en Vadrouille van 06hr tot 08hr

Liège Matin en Vadrouille – ( 19 augustus 2019)

 

 

 

Vandaag even vroeg uit de veren 4hr30 voor een kleine act de presence in Wallonie tijdens Liège Matin en Vadrouille van 06hr tot 08hr, een uitzending die doorging vanuit de Belgian Owl Distillerie.

https://www.facebook.com/events/2327531600821226/

 

 

 

 

 

 

Ons boek “De whiskymakers van België” kreeg een korte voorstelling in de radio en television van Wallonië en zal vanaf volgende week ook officieel te koop zijn in de distillery en binnen kort ook in het Maison du Tourisme Terres-de-Meuse.

 

 

 

 

“De bijbel van Whiskymakers in België” bloklettert ons regionaal weekblad de Postiljon.

Niet één, maar twee keer in de pers vandaag. Ons regionaal weekblad moet nog in de bus terecht komen voor de uitgave van 15 augustus, maar online kan je het artikel al terugvinden op deze link

http://www.drukkerijbaudoin.be/images/upload/postiljon/online/pdf/Postiljon1933.pdf

Whisky van België in Gazet van Antwerpen.

13/8/2019 voor het eerst in de krant

Een 13de is voor sommigen niet altijd de beste dag, maar voor Whisky van België kan de dag niet meer stuk. Gazet van Antwerpen gaf ons vandaag in hun krant een forum van een ganse pagina waarin het verhaal vertelt wordt van de reden van het bestaan van Whisky van België en waarom ik het boek “De whiskymakers van België” schreef.

Het volledige artikel kan je lezen via deze link https://www.gva.be/cnt/dmf20190812_04555503/verzamelaar-schrijft-boek-over-belgische-whisky-s-een-goede-whisky-mag-ik-niet-voor-mezelf-houden

Jammer genoeg voorlopig enkel  voor de abonnees van GvA.
Van zodra het artikel vrij te lezen is zullen we de link aanpassen.