Pick-up point

Winkelen via ons pick-up point.

 

Whisky van België heeft zijn eigen pick-up point vindbaar via Google Maps. Gewoon Whisky van België invoeren in het zoekvak en je ziet ons staan.
Voor de klanten die verder weg wonen werken we aan een volwaardige online webshop.

De keuze voor dit pick-up point werd ingegeven door de kost van de verzending en vanuit het oogpunt van klantenbinding. In veel gevallen is het goedkoper om zelf te komen afhalen als je daarvoor de tijd en de mogelijkheden hebt.

Hoe werkt het :
De naam zegt het zelf. Bestel, betaal en haal op.

Onder dit artikel krijg je een overzicht van alle producten die je kan bestellen via het pick-up point van Whisky van België.

Stuur een email naar info@whiskyvanbelgie.be met je naam en de naam en bestelnummer van het gewenste product.
Maak ook melding van de datum en uur dat je wenst op te halen.
Wij sturen je een antwoord met de betaalgegevens en de bevestiging van je bestelling.
Hou er rekening mee dat ophalen enkel kan op afspraak.
We zullen je bevestigen of het door jou voorgestelde ophaalmoment geschikt is. Desgevallend zullen we met u een ander ophaalmoment afspreken.

Zo simpel is het.

Veel plezier met winkelen.

Toch liever via verzending of levering.

Wil je toch liever niet langs het pick-up point komen, dan kan je gebruik maken van onze optie om de goederen te verzenden.
Je betaald dan een extra kost samengesteld uit “Bpost verzendkosten voor verzekerde verzending, beschermmateriaal, verpakking en verplaatsings- kosten”. Die kost werd berekend op 10 euro.
Woont u in een regio van 20 km rond ons pick-up point, dan leveren we met plezier voor een kostprijs van 10 euro, wat ook voordeliger is bij aankoop van meerdere flessen.
Woont u verder dan 20 km dan betaald u 50 eurocent per extra gereden kilometer. Voor de berekening van afstanden gebruiken we Google Maps.

Bent u een bedrijf

Bent u een bedrijf en zoekt u opties voor relatiegeschenken. Wij stellen u graag de verschillende combinatiemogelijkheden voor van het boek in geschenkpakket al dan niet in combinatie met whisky.
Wil u het boek verkopen in uw zaak of wil u het boek aankopen om geschenkmanden te vullen, neem dan contact met ons op. We geven u graag overzicht van de prijzen voor handelaars.
Alle informatie via info@whiskyvanbelgie.be